Pazartesi

erkek işi sandalye

Şurada bu sandalyenin daha feminen bir versiyonu da mevcut. kaynak

Çarşamba

şiddet

Sözlü yada kötekli şiddete hayır kampanyası böyle mi etkileyici işlenir.

sefam olsun ohhh

Koltuğu geçtim de, abla pek keyif almış bu işten. Tavsiye olunur. Sahillerimizde havuz başlarında görmek isterim. Alınız kullanınız.

püfür püfür



Kızgın kumlardan serin sulara rüyası görenlere... Bildiğiniz fan'dan farklı birşeyi yok, tasarımı hariç.

Mutfak zımbırtıları


Mutfakları da şenlendirmek lazım pek tabii. Herşeyin başı tasarım.

Cumartesi

Hasselblad H3D

39 mp'lik Hasselblad H3D ile çekilen fotoğrafa bir göz atmak istersiniz diye.

yoğurt kaşığı

Yüzyıllardır bildiğimiz yediğimiz yoğurdu yemek için hiç böyle allengirli kaşıklara ihtiyaç duymamıştık. Herşeye bir tarz geliştirmeye meraklı ecnebi milleti yoğurdumuza özel kaşık yapmış. kaynak

uno

İki teker üzerinde yeterince tehlikeli değilmiş gibi. Tek teker motosiklet. kanyak

emniyet kemeri

Bir tek "klik" geleceğinizi değiştirebilir.
Fazla söze gerek yok.Anladın sen.
kaynak

GLOCK

Suikast silahı olarak bilinen glock marka tabancalarla ilgili ülke basınında bolca habere rastlar olduk. Fotoğrafta, metal dedektörlerine yakalanmadığı bilinen bu silahın lego görünümlü versiyonunu görebilirsiniz. Fark edilse bile oğluma oyuncak aldım diyip sıyrılabilinecek kadar inandırıcı. Aman dikkat.

beyin okuyucusu


Bu şapkanın içine yerleştirilen altı alıcı beyinde gerçekleşen elektriksel dalgalanmaları (EEG) tespit edip düşünceleriniz okuyabiliyormuş. Araç kullanırken beyin dalgalarındaki düşüşten, uyuma ihtimalinizin yüksek olduğunu bildiriyormuş. Ayrıca bu sistemle tv, bilgisayar,klima gibi cihazları sadece düşünerek çalıştırabilmekteymişiz. (ninja kaplumbağalardaki beyin geldi aklıma)

Perşembe

seksi

Vladimir Tsesler & Sergei Voichenko isimli tasarımcıların ürünüymüş. Türk erkeği yakar bu sandalyeyi.

herkese lazım


Herkese lazım mı değil mi bilmem ama ben sahip olmak isterdim açıkçası. Her erkek de matkabıydı kurbağacığıydı tornavidası pensesi falanı filanı olan güzel bir alet çantasına sahip olmak ister sanırım (belki istemez insan bu altı üstü belli mi olur). Yahu şans oyunlarından da trilyonları tutturdum kendime bi alet edavat çantası yapayım ama şanıma da yakışan birşey olsun diyen sonradan görme zengin abilere yukarıdaki seti şuradan alabileceklerini bildiririm . Tamamı 1470 parçaymış fiyatı da $8,600. Hepsini sığdırabileceğiniz bir de alet çantası buldunuz mu set tamamdır.

Pazardan aldım birtane, eve geldim dört tane

Picasso bir gitar tasarlasa muhtemelen buna benzer birşey çıkardı ortaya. Bu nedenle adına Pikasso demişler bu gitarımsı zımbırtının. İki ses deliği dört sapı ve 42 teli varmış. Altı tellisini yedim yuttum diyen şöyle buyursun. video da var.

Çarşamba

plaktan cd' ye


Dededen kalma plaklarınızı cd'ye aktarmak isterseniz gördüğünüz cihazı bi incelemenizi tavsiye ederim. Hiçbir ekstra işlem yapmanıza gerek kalmadan doğrudan cd' ye aktarım yapabiliyormuş.

süper süpür

süpür Allah süpür. Delicesine.

Salı

çekmecelik !!!

- Ivır zıvırı sokuşturmak için çekmece mi lazımdı ? Kaçtane kurtarır acep ?

Deli saçması

Müjdeler olsun dünyanın en karmaşık, kaçı gösterdiğinin anlaşılması en zor saati geliştirilmiş. Bu kadar kastırık bir saati sokak tezgahında görsem 5-10 lira verip almam diyosanız büyük hata edersiniz, kaçırmayın alın çünkü fiyatı $70,000 mış tertemiz.

yine çanta

Çantadan devam ;

Soru : Allah aşkına aşağıdaki postacı çantasından nesi fazla bunun?
Cevap: Fiyatı ($4639)

Chanel markaymış hoş görmek lazım. Oy oy oy

Postacı çantası

Çocukluğumda bizim postacıda vardı bundan, derisi pırıl pırıl parlardı. Posta ve emeklilerin aylıklarını dağıtmak için haftanın belirli günlerinde rus yapımı tank gibi motoruyla gelirdi köye. Tabii çoluk çocuk koştururduk peşinde motoruna bindirir belki diye. Şu çantanın fiyatının 795 $ olabileceğini bilse miras bırakırdı çoluğuna çocuğuna.

Pazartesi

uzaktan kumandalı bira servisi



- Dur hazır reklam girmişken bi ihtiyaç molası veriim ben
-Abi hazır kalkmışken buzluktan bi soğuk biracık kapıver be ...
-Olm beni mi bekliyodun kalkiim diye, kalk al işte mutfak şurası, eziyet etme bana
-Tamam kalsın istemez, yaralı parmağa işemezsin ne biçim adamsın ya

kaynak

sinekkovar

Yaradığı iddia edilen işe yarar mı bilmem ancak dekoratif amaçlarla da kullanılabilecek birşey. Şöyle ki ; içi su dolu bu balon sudan yansıyan ışık sebebiyle uçan haşereleri ürkütüp kaçırıyormuş. Belki sadece Meksika sinekleri üzerinde işe yarıyordur bilemem. kaynak

Kedili evin akvaryumu

Fotoğraf kendisi anlatıyor ne nane olduğunu. Fazla söze gerek yok. Güzel tasarım. Şık durmuş

Cumartesi

Havada ve karada her zaman ve her yerde...

Uçan otomobil ! Şu an prototip halindeymiş ancak 2012 yılında büyük çaplı üretimine başlanacakmış.2012 ! hemen yarın değil ama üç beş yıl ne ki. Otomobil alıp ikinci elde yarı fiyatına satıp zarar etmektense beş yıl daha beklerim.Bu arada da bu araca uygun ehliyet almak lazım tabii. Buna bir de güzel ses sistemi yakışır . kaynak

Cuma

keş eldiveni



Dondurucu soğuklarda sigara içmek isterken ellerinizin buz kesmesini istemezsiniz değil mi ? Buyrun size harika bir çözüm. Yasaklamalar nedeniyle dışarıda ve soğukta içmek zorunda bırakıldığınız sigaranızı püfür püfür elleriniz üşümeden içebilirsiniz.

farınız hep açık

Feijun Chen ve Bin Zhao isimli tasarımcıların geliştirdiği bu spor ayakkabılar, bünyesinde bulundurdukları pilin her adımınızla şarj olması ve 12 saat boyunca önündeki led'lerle yolunuzu aydınlatması mümkün.Böylece geceleri spor yapmak yada koşmak mümkün kılınmış. Şimdilik bir fikir, ancak yakın zamanda mağazalarda görürsek şaşırmamalı.Kay nak

şarap termometresi

Detaylara düşkün insanlara şık tasarımlar.

Şarap konusunda seçici biriyseniz muhakkak edinmeniz gereken bir yardımcı.Şişenin etrafına sıkıca tutunan bu termometre şarabınızın kaç derece olduğunu belirtiyor ki, paraya kıyıp aldığınız güzelim şarap hakkını versin.

takoz saat


İnşaatlarda bolca kullanılan 10x10 kalastan yapılma güzel bir masaüstü saati.İhtiyaç anlarında otomobilinizde takoz olarak da kullanabilirsiniz belki.

topuklu paletler


Pek çok ilginç tasarım gördüm ama buna diyecek söz bulamıyorum. Yüksek topuklu ayakkabılarımdan vaz geçmem diyen bayanlar artık denizde de bu lükslerinden vazgeçmek zorunda değil. İzninizle buna Banu Alkan paletleri ismini vermek istiyorum. Denizde bile parmaklarınızın ucunda. 1 2

Zamazing

gariban kalemlik fred


Zavallı Fred'in görevi masanızın üstünde kaleminizi kaybetmemenizi sağlamak.Kaleminizi vücuduna saplamanız yeterli.

swarovski kulaklık

Fonksiyonellik ve şıklık arayışındaysanız bu mobil çağda pek çok seçenek bulmak mümkün. Hele ki şıklığı swarovski taşları ile yaşamak isteyenlere neredeyse herşeyin swarovski taşlarla süslenmiş seçenekleri mevcut. Fotoğrafta gördüğünüz swarovski taşlarla süslenmiş kulaklığı $59.95'a şuradan temin etmeniz mümkün.

Aero Garden

Şehir yaşamında kendi yetiştirdiği sebzeleri yemek kaç kişiye nasip olurki ? Bu düşünceden hareketle, yaz kış demeden evinizde, kendi yetiştirdiğiniz taze sebzelerinizi koparıp tüketebilmeniz için geliştirilmiş bir sistem. Günaşırı birkaç dakikanızı ayırmanız yeterli.

Sony Alpha dslr-A900 full-frame

Sony DSLR konusunda Canon ve Nikon'a kafa tutmaya başladı. Zaten Nikon sensörlerinin üreticisi olan Sony'nin bu yarışta geri kalması beklenemezdi. Sony Alpha DSLR-A900 full frame 25 mp kameranın özellikleri henüz duyurulmadı ancak Ağustos-Eylül gibi tüm detayların duyurulacağı belirtiliyor. burada ve şurada

saatli maarif takvimi


Alışageldiğimiz gibi üzerinde güne özel kız ve erkek çocuk isimleri faydalı bilgiler vesaire yok ama saatli maarif takvimi diyesim geldi bu tasarıma. zamazing

yüz masaj zımbırtısı


Vücut masajı için geliştirilmiş pek çok manuel ya da pille çalışan titreşimli cihaz görmüştüm hatta sokakta bile satılır oldular ama yüz masajı için olanına pek rastlamamıştım. Japon Akaishi firması bir tane geliştirmiş. Pek matah bir şey değil ama meraklısı $16 USD'a bu zamazingoya sahip olabilir.Saçma bi zımbırtı ama eminim talibi olacaktır.Hatta iki ay veriyorum mahalle pazarına bile gelir bu. Zamazing.